Ben ik verzekerd voor fysiotherapie?

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering, vaak alleen als je een chronische indicatie hebt of jonger bent dan 18 jaar. Je kunt je er wel aanvullend voor verzekeren. Veel verzekeraars kiezen ervoor om een maximaal aantal behandelingen per jaar te vergoeden. Bekijk je polis om te zien welke behandelingen de basisverzekering of de aanvullende verzekering vergoedt.

Fysiotherapie Hessels heeft overigens voor 2019 niet met alle verzekeraars een contract. Hiervoor is gekozen omdat deze verzekeraars voorwaarden stellen, waardoor Fysiotherapie Hessels niet de zorg kan bieden waar het voor staat.

De zorgverzekeraar waar niet een contract mee is afgesloten is met de CZ Groep, hieronder vallen CZ, Delta Lloyd en OHRA.  Wanneer je een aanvullende verzekering hebt bij één van deze verzekeraars, dan krijg je van ons een nota thuis gestuurd. Deze moet je aan ons betalen en een groot gedeelte krijg je dan weer terug van je verzekeraar. Hoeveel dit is, kun je opvragen bij je verzekeraar.