Ben ik verzekerd voor fysiotherapie?

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering, vaak alleen als je een chronische indicatie hebt of jonger bent dan 18 jaar. Je kunt je er wel aanvullend voor verzekeren. Veel verzekeraars kiezen ervoor om een maximaal aantal behandelingen per jaar te vergoeden. Bekijk je polis om te zien welke behandelingen de basisverzekering of de aanvullende verzekering vergoedt.

Fysiotherapie Hessels heeft overigens niet met alle verzekeraars een contract. De zorgverzekeraar waar voor 2019 niet een contract mee is afgesloten is met de CZ Groep, hieronder vallen CZ, Delta Lloyd en OHRA.

Fysiotherapie Hessels heeft daarnaast tevens voor 2020 niet met alle verzekeraars een contract. Hiervoor is gekozen omdat deze verzekeraars voorwaarden stellen, waardoor Fysiotherapie Hessels niet de zorg kan bieden waar het voor staat.

De zorgverzekeraars waar voor het jaar 2020 niet een contract mee is afgesloten zijn:

  • CZ Groep, hieronder vallen CZ, Delta Lloyd en OHRA
  • VRZ Zorginkoop, hieronder vallen ONVZ, ZZ en Eno
  • Caresq, hieronder vallen Caresco en Aevitae

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt bij één van deze verzekeraars, dan krijg je van ons een nota thuis gestuurd. Deze nota betaal je direct aan ons en een groot gedeelte krijg je dan weer terug van je verzekeraar. Hoeveel dit is, kun je opvragen bij je verzekeraar.