Over Fysiotherapie Hessels

Last van je nek, rug, schouder of erge hoofdpijn? Vanuit mijn praktijk in de Vosseparkwijk te Leeuwarden, werk ik samen met je aan herstel. Je kunt bij me komen met allerlei klachten aan spieren, pezen of gewrichten. Na de eerste kennismaking ga ik vervolgens onderzoeken wat de oorzaak van jouw klacht is.

 

Holistische fysiotherapie: de totale mens

Ik kijk met een holistische visie naar je klachten. Waarom? Ik ervaar steeds meer hoe groot de samenhang is tussen het fysieke, emotionele, mentale en het spirituele niveau. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat onmiddellijk effect op het andere niveau en kunnen er bijvoorbeeld fysieke klachten optreden. Behandel je niet op het juiste niveau, dan kunnen de klachten steeds terug blijven keren.

 

Tijd en aandacht

Wat is er nodig om meer balans te krijgen? En dus klachtenvermindering? Hier neem ik de tijd voor, want ik kijk verder dan de klacht. Geen behandeling volgens een strakke planning. Want als iets langer praten of behandelen het verschil maakt, dan neem ik graag de tijd voor je.

 

De mens achter de klacht

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut, maar ik heb me daarnaast gespecialiseerd in manuele therapie en dry needling. Met verschillende fysieke behandelmethodes, probeer ik je van je klachten af te helpen. Maar naast de nodige kennis en ervaring, vind ik aandacht voor de mens achter de klachten het belangrijkste in mijn praktijk. Samen met jou probeer ik tot de kern van de klacht te komen.

 

Maak een afspraak

 

Fysiotherapie Hessels is in 2016 opgericht door Herman Hessels. Hij is sinds 2008 fysiotherapeut en sinds 2012 master manueel therapeut.